Sexolog Helena Cewers i «Den varme stolen»

Helena Cewersjordmor og autorisert klinisk sexolog, har hjulpet utallige å øke den seksuelle lysten sin. Helena var tidligere med i programmet «Gift vid första ögonkastet», der hun som sexekspert hjalp nygifte par med relasjonene sine.

Ledetråden er et nyhetsbrev rettet mot leger og sykepleiere i Norge og Sverige. Målet med Ledetråden er i første rekke å følge og fortelle om stort og smått som skjer i den kliniske hverdagen til deg og kollegaene dine. I Ledetråden finner du dessuten siste nytt både fra lokale foreningsmøter og fra symposier og vitenskapelige konferanser som handler om behandling med metotreksat. Et fast innslag er «Den varme stolen», der vi stiller en ekspert spørsmål om revmatologi. I dette nummeret har vi invitert jordmor og autorisert klinisk sexolog Helena Cewers, som har hjulpet utallige å øke den seksuelle lysten sin. Helena var tidligere med i programmet «Gift vid första ögonkastet», der hun som sexekspert hjalp nygifte par med relasjonene sine.

I denne videoen gir Helena råd og tips om hvordan seksuelle aspekter kan bidra til økt livskvalitet og behandlingsprogresjon hos revmatiske pasienter.

NOR062-SE-MAJ2022